Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 8 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o., která se pohybuje v oboru řeznictví a uzenářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Houdek, Miloš ; Štepník, Štefan (oponent) ; Neuwirth, Bernard (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy AQUA NOVA, s.r.o., která se pohybuje v oboru potravinářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Podnikatelský záměr
Ondrušová, Denisa ; Žídková, Lucie (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce je návrh podnikatelského plánu, který se zaměřuje na založení podnikání v oblasti pohostinství. Tento návrh bude v budoucnu využit pro založení kavárny BIO Caffé Green. Práce obsahuje všechny potřebné informace, které jsou nutné k založení kavárny a jejího uvedení do provozu včetně srovnání pokladních softwarů a výběru, který bude pro kavárnu nejvhodnější.
Podnikatelský záměr firmy
Suchá, Ivana ; Mihalisko, Roman (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru rozvoje firmy DISTRIMO s.r.o.. První část se zabývá cílem této práce. V teoretické části jsou obsaženy základní informace o tvorbě podnikatelského záměru a problematice podnikání v České republice jako takové. Vlastní práce je pak zaměřena na zpracování návrhu vytvoření elektronického obchodu společnosti DISTRIMO s.r.o., který by vedl ke zvětšení objemu prodejů a rozšíření poskytovaných služeb zákazníkům.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Houdek, Miloš ; Štepník, Štefan (oponent) ; Neuwirth, Bernard (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy AQUA NOVA, s.r.o., která se pohybuje v oboru potravinářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o., která se pohybuje v oboru řeznictví a uzenářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Podnikatelský záměr firmy
Suchá, Ivana ; Mihalisko, Roman (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru rozvoje firmy DISTRIMO s.r.o.. První část se zabývá cílem této práce. V teoretické části jsou obsaženy základní informace o tvorbě podnikatelského záměru a problematice podnikání v České republice jako takové. Vlastní práce je pak zaměřena na zpracování návrhu vytvoření elektronického obchodu společnosti DISTRIMO s.r.o., který by vedl ke zvětšení objemu prodejů a rozšíření poskytovaných služeb zákazníkům.
Podnikatelský záměr
Ondrušová, Denisa ; Žídková, Lucie (oponent) ; Sládková, Jitka (vedoucí práce)
Předmětem bakalářské práce je návrh podnikatelského plánu, který se zaměřuje na založení podnikání v oblasti pohostinství. Tento návrh bude v budoucnu využit pro založení kavárny BIO Caffé Green. Práce obsahuje všechny potřebné informace, které jsou nutné k založení kavárny a jejího uvedení do provozu včetně srovnání pokladních softwarů a výběru, který bude pro kavárnu nejvhodnější.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.